top of page
  • Skribentens bildEllinor Elofsson-Åkerblom

Nytt kök, sportlov och egenbakade semlor

Vi har gått in i 2023 och just idag vräker snön ner. Det är sportlov och trots att det är vår vecka är barnen iväg på egna äventyr. Det känns konstigt eftersom man är så van att ha dem här, haha. Dock är det väl bara att vänja sig då de knappst lär vara här mer ju äldre de blir.


Hur som helst. Jag är fortfarande arbetslös men jag väntar på besked från ett jobb jag var på intervju om i förra veckan. De sa att de skulle höra av sig oavsett så jag hoppas ju såklart på det. Blir det inget med det så får jag fortsätta vikariera tills jag hittar något annat.


I takt med att mörkret börjat dra sig tillbaka så har vårt kök, som vi började renovera innan jul, sakta tagit form. Vi har inte haft råd att ta in en firma så Andreas har gjort allt själv och vi är SÅ nöjda. Det är lite grejer kvar att fixa men jisses så skönt det är med ett fräschare kök. Det känns liksom kul att hänga i köket igen!


Det nya köket känns så bra att jag till och med ställde mig och bakade semlor på fettisdagen!13 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page