top of page
  • Skribentens bildEllinor Elofsson-Åkerblom

När semestern inte går som planerat

Det har hänt lite sen sist.


Jag var iväg på min lilla ensamsemester (ja, alltså, ensam utan man och barn) på Singö och hade det alldeles vansinnigt bra. Nästan för bra. (Och det var väl därför det gick som det gick senare..)


Jag spenderade tid med mina föräldrar, min morfar och vänner. Mina dagar bestod mesta dels av god mat, bad, spel och läsning.När vistelsen på ön var slut mötte jag upp mannen för vidarefärd mot nästa ställe. En helg dagar hos min svägerska och hennes familj. Där hade vi det jättemysigt och bra men på en utflykt ute på Marholmen under lördagen lyckades jag paja mitt högra knä när jag klev av en flotte. Detta resulterade i några timmar på Norrtäljes akut, ett knä ur led + kryckor i några veckor framöver.Hoppas du har en mindre olyckdrabbad semester än mig och ta hand om dig!


Ellinor

111 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Att kroppsaktivismen ligger mig varmt om hjärtat är ingen nyhet om man följer mig i sociala medier. Jag pratar ofta om hur tjocka behandlas av samhället och hur skadligt det är. Något annat som är ska

bottom of page