top of page
  • Skribentens bildEllinor Elofsson-Åkerblom

Läderbröllop!

För ett par veckor sedan firade jag och Andreas 3 år som gifta. Efter lite googling fick jag lära mig att det kallas läderbröllop. Andreas kom hem med blommor och bubbel till mig och vi käkade lite godmiddag. Efterätt hade vi ingen och blubblet hann vi glömma bort så det det tog v dagen efter istället.


Hur som helst, jag gör mest det här inlägget för att få dela med mig av något som jag försökt dela med mig av på instagram flertalet gånger men inte lyckats få till kvalitén. Nämligen storyn om hur Andreas friade till mig (den finaste och drömmigaste stunden i mitt liv förutom när vi faktiskt gifte oss).


Så, istället för att berätta så visar jag er med hjälp av de här 2 filmklippen:
/Ellinor

40 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Att kroppsaktivismen ligger mig varmt om hjärtat är ingen nyhet om man följer mig i sociala medier. Jag pratar ofta om hur tjocka behandlas av samhället och hur skadligt det är. Något annat som är ska

bottom of page