top of page
  • Skribentens bildEllinor Elofsson-Åkerblom

Hej hösten!

Hur sjukt är det inte att september snart är slut? Sommaren hann ju knappt börja innan den var slut. (Som vanligt alltså!)


Jag har hängt undan sommarklänningarna redan. I veckan är det dags att byta skor och jackor. Fläktarna ska också undan. Precis som myggnätet som sitter för sovrumsfönstret.


Nu lämnar vi plats för tända ljus i mängder, mysiga tröjor, snygga höstjackor, kläder i lager, mustiga grytor, te och soppor. Vi får heller inte glömma äppelpajer, varm chailatte och filtar. För mig personligen så väntar även 3 födelsedagsfester i oktober, varav en är min egen. Jag har bara inte bestämt temat än, haha! Kanske kan jag även få gå på trettioårsfest i november, om min syster planerar som jag vill..


Jag kan dock inte låta bli att tycka att det känns lite jobbigt. Jag har insett att jag inte alls gillar mörket, i alla fall inte när det kommer så tidigt. Det blir för mörkt och det hänger kvar för länge. Det är jättemysigt så länge löven med sina sprakande färger finns kvar men sen tappar det charmen för mig. Det är synd för jag kände inte så när jag var yngre. Då älskade jag hösten och mörkret!


Jag antar att det finns en hel del positivt med hösten ändå. Och dessutom så kommer ju, enligt mig, årets bästa högtid när hösten lagt sig. Och det är julen. Jag freakin' älskar julen.

/Ellinor

26 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Att kroppsaktivismen ligger mig varmt om hjärtat är ingen nyhet om man följer mig i sociala medier. Jag pratar ofta om hur tjocka behandlas av samhället och hur skadligt det är. Något annat som är ska

bottom of page