top of page
  • Skribentens bildEllinor Elofsson-Åkerblom

Fullspäckad höst i antågande

I lördags gjorde jag en tripp till Stockholm där det blev både fotografering och sedan födelsedagsfest + utgång. Jag mötte så många härliga människor och firade en vän jag inte träffat på jättelänge. Att jag hade roligt räcker inte ens som beskrivning!


Här har ni ett smakprov från fotograferingen:

Foto: @foto__lea 😍


I söndags mötte jag upp min man och ena tonåringen för vidare färd mot Östhammar. Där var vi på 70årskalas och jag träffade 2 av mina fastarar som jag inte träffat på länge. Den ena hade jag inte träffat på flera år. När jag kom hem var jag helt slut men det var så himla värt det!


Resten av hösten väntar fler fester och tillställningar, jag har nog aldrig haft så mycket uppbokat under 2 månader någonsin, haha! Redan kommande lördag blir det både födelsedagskalas och födelsedagsmaskerad. Ja, på separata platser alltså! Sen väntar ytterligare 2 födelsedagsfester och en släktmiddag. Utöver detta ska det också ske en förrådsrensning, en storstädning av lägenheten samt firande av min och mannens 7årsdag innan det är dags för julpyntande! Det känns otroligt skönt att ha roliga saker att se fram emot under hösten. När löven fallit finner jag det otroligt svårt att hålla humöret uppe, allt blir så otroligt mörkt och grått.


/Ellinor


172 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Att kroppsaktivismen ligger mig varmt om hjärtat är ingen nyhet om man följer mig i sociala medier. Jag pratar ofta om hur tjocka behandlas av samhället och hur skadligt det är. Något annat som är ska

Hur sjukt är det inte att september snart är slut? Sommaren hann ju knappt börja innan den var slut. (Som vanligt alltså!) Jag har hängt undan sommarklänningarna redan. I veckan är det dags att byta s

bottom of page