top of page
  • Skribentens bildEllinor Elofsson-Åkerblom

Framtidsplaner och drömmar

Jag har varit arbetslös nu i 3 månader. Dock känns det som att det är längre. Och det gör mig galen. Jag har så mycket jag vill göra men så lite kapital. Det börjar bli svårt att hålla humöret och hoppet uppe.Jobb söker jag men tills dess att det går vägen så måste jag försöka sysselsätta mig på annat sätt för att inte tappa det totalt. Att bara gå hemma funkar inte för mig. Mina tankar förgör mig.


Två saker jag är otroligt sugen på att få till är föreläsningar och en bok. Temat jag tänker har att göra med det jag brinner för. En bättre relation till kroppen. Men var börjar man? Hur vet man att det blir bra?


Jag har så mycket tankar och idéer men jag fastnar i hur jag ska genomföra dem. Och när jag inte kommer någonstans så smyger sig tivlet så väldgt nära inpå. Det kommer FÖR nära.


Det kommer så nära att jag börjar tro på det.


/Ellinor

41 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page